dijous, 14 de gener del 2010

Sortida Carretera

Continuant amb les sortides previstes de carretera, el passat Diumenge 17 de Gener, va tocar el següent recorregut:

Sarfa (8h.) - Palau - Castelló - 1/2 volta - Palau - Garriguella - Peralada - St. Nazari - Vilarnadal - Massarac - Capmany - NII - direcció Darnius - esquerra a Boadella - Pont de Molins - Cabanes - Peralada - Castelló - Roses

Participants: 15
Kms. recorreguts: 100
Mitjana: 26,4 km/h
Desnivell acumulat: 640 mtres

***
(...prèvia...)
Proposem que la Sortida passi a denominar-se "2on. Gran Premi puntuable Cinturó de l'Escalfada" disputant-se aquest cop la Meta Volant al seu pas per la N II -en comptes d'Empuriabrava com la setmana passada- (per allò de que els llançadors tinguin més espai per moure cadena).
Corre el rumor, que aquest diumenge varis holandesos de la secció autonomenada PBM, concretament en "Van de Cul", en "Van de Bòl.lid" i en "Van Justets" formaran part del pilot

3 comentaris:

Bianchista ha dit...

Com a membre de l'autoanomenda secció PBM, em dirigeixo a la que a partir d'ara serà la secció ROQ (routers obsesionats amb la Quebrantahuesos) per desmentir la nostra participació en la vostra passejada de diumenge...ja que encara no ens han arribat els slicks.

Bianchista ha dit...

En Punyalín us vigila!!!

Anònim ha dit...

Per anar bé, la mitja ha de ser superior a 29 km/h per així poder anar fins a Perafita i tornar al final, i arribar a casa a les 12h..... no més tard.
Millor això que per evitar bronques a casa ja comencin a plantejar sortir a les 7h del matí.