dilluns, 7 de juny del 2010

Crònica de "l'etappone"

Un cop més, la pluja ens va tornar a rebre a Capsacosta, fet que va obligar a decidir "democràticament" el recorregut final d'aquesta dantesca jornada. Finalment, es va creure oportú de deixar la visita a terres franceses per un altre dia. Al final ens hem inventat un clon/ barreja de Remences / Goges (sense Bracons ni Rocacorba, per cert... però sense cotxe des de Roses tampoc...).
Pel mig quedava la ràdio amb interferencies del David, la votació sense jornada de reflexió "si hay que ir se va... pero ir por ir...", un esmorçar al Viena d'Olot (de les poques vegades que es veu parar i esmorçar als de ctra.), varis sprints puntuables dels nostres velocistes, l'assistencia tècnica en la reparació de la cadena del Manolo, un munt de barretes i calories consumides, però amb la satisfacció de que la QH ja no queda tant lluny... ni en el temps, però tampoc en les cames.
Finalment, va quedar el següent recorregut:
Roses (6h.) - Fortià - Ordis - Argelaguer - Castellfollit - Sant Joan les Fonts - Coll de Capsacosta - Sant Pau de Seguries - Sant Joan de les Abadeses - Colls de Sentigosa i Coubet - Olot - Santa Pau - Banyoles - Crespià - Navata - Ordis - Fortià - Vilasacra - Vilanova de la Muga - Ctra. de Llançà - Vilajuïga - Sant Pere de Rodes - Palau - Roses (16h30)/ ó Sant Pere Pescador (via Pedret)
230 kms. i 2.465 mtres. de desnivell, amb 26,4 km/h. de mitjana.